33. kerta Kymenlaaksossa

Toukokuu 4, 2017/KKi

Tervetuloa Kuusankoskelle!

Itä-Suomen golfseurojen Kaupunkiottelu järjestetään perjantaina ja launantaina 1.-2.9.2017 Koski-Golfissa.

Perjantaina on Itä-Suomen golfseurojen syyskokous ja illanvietto. Lauantaina pelataan Itä-Suomen herruudesta. Lounaan ja palkintojenjaon jälkeen lähdetään kotimatkalle.

Jos vierailua haluaa pidentää, niin paikalle on mahdollisuus tulla jo torstaina (katso tarjous Vaakuna/KosG), joten harjoituskierroksen ehtii pelata hyvin perjantaina. Majopitusta suositellaan Sokos Hotelli Vaakunassa (Huom. illalliskuljetus) Kouvolan keskustassa. Hotellilta on bussikuljetus illanviettoon ja takaisin. Kokouksesta ja sen paikasta tiedotetaan täällä ja Facebook-sivuilla. Tervetuloa Kuusankoskelle!

Nuorisovastaavien kokous pidetään samaan aikaan syyskokouksen kanssa. Nuorisokokouksesta vastaa Koski-Golfin junioritoimikunnan puheenjohtaja Sami Halme mp.040 164 1044 tai sami.halme@edukouvola.fi.

Jukka Leino kirjoittaa: Eerolan Golfkeskus on valmiina vastaanottamaan Itä-Suomen golfseurat vieraakseen. Kymijoen kauniissa rantamaisemissa sijaitseva Koski-Golf on yhdistelmä upeinta luontoa, perinteikästä seuratoimintaa ja ajankohtaisia palveluita. Aivan kuten vuolaana virtaava Kymijokikin on Koski-Golf uusien virtauksien mukana alati kehittyvä yhteisö. 30 v -juhlavuoden teema – Elämänsä kunnossa – kertoo vahvasta halusta pitää pelaajat, seuratoiminta sekä kenttä ja muutkin puitteet parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Monelle tuttu Eerolan par 73 kenttä valmistui vuonna 1989 Kosti Kurosen suunnittelemana. Sijainti vesistön äärellä ja alkuperäiset metsiköt ovat mahdollistaneet luontevasti maisemaan istuvan ja toimivan kokonaisuuden, jolla pelaa mielellään. Väylillä on reilusti draivitilaa ja lähipelissä haastetta kokeneemmallekin pelaajalle. Kentän kehittämiseen on investoitu jatkuvasti ja se on pidetty erinomaisessa kunnossa.

Kymijoki oli Ruotsin ja Venäjän välisenä rajana v. 1734–1812. Silloinen Ruotsin kuningas Kustaa III halusi kuitenkin siirtää rajaa idemmäs, joten alueella taisteltiin välillä kiivaasti. Katsellessasi Eerolan väyliltä Kymijoelle, voit kuvitella miten sotilaat joen toisella puolella valmistautuivat taisteluihin. Vanhassa kartassa kolmosväylän paikalla on nimi Tykkimäki. Joen ylitse tulevia torjuvat tykit ovat ilmeisesti sijainneet täällä.

Ensimmäinen vaikutelma jo Eerolaan tultaessa on avaruus. Kymijoki on näkyvissä ensimmäisen kerran heti ajettaessa portista alueelle ja sen jälkeen melkein jokaisella väylällä. Tilaa on joka puolella paljon ja maisema on melko tasainen. Alkupään väylät sekä harjoitusalue sijaitsevat Golfkeskuksen rakennusten välittömässä läheisyydessä. kokousPysäköintialueita on useita, etupihan paikat täyttyvät ensimmäisinä, mutta pukuhuonerakennuksen takana on reilusti tilaa. Caddiemaster, toimistot ja ProShop ovat ihan ykköstiin vieressä, samoin puttigriini.

Kierroksella ainoastaan väylät 1 ja 2 sekä 13 ja 15 ovat rinnakkain, kaikki muut ovat peräkkäin. Eerolassa kierros tulee Clubille väylän 7 jälkeen, jolloin on mahdollisuus pitää pieni tauko.

Suomen kaunein siirtymäreitti on väylän 11 jälkeen, jolloin kuljetaan aivan Kymijoen rannassa, korkealla harjanteella. Siirtymä on pituudeltaan n. 200 m, matkan aikana voi tarkkailla virran pyörteitä ja vaikka arvailla mihin suuntaan vesi on menossa.

Eerolassa voit valita omien mieltymyksiesi, taitojesi tai vaikka pelitilanteen mukaisen strategian. Pärjäät hyvin vähän lyhyemmilläkin väylälyönneillä kun sinulla on chippi ja putti kunnossa tai jos tyydyt bogey-tulokseen. Pitkälyöntiselle pelaajalle on paljon paikkoja tehdä hienoja suorituksia ja hyvänä päivänä yltää huipputulokseen.

Sivulinkeistä löydät lisätietoa kutsun ja ilmoittaumis- sekä majoitusvarauslomakkeet.

Kysymykset seuroille:

Kysymykset seuroille, asioita, joihin halutaan tietoja ja täsmennyksiä:

1. Jäsenmäärän kehitys, asian eteen tehtyjä toimenpiteitä yms.
  2. Kentän kehitystä, korjauksia, investointeja, muutoksia tiedoksi muille
  3. Haluatteko mainita kilpailumenestyksestä

Asioiden tueksi voi lähettää myös valokuvia

Vastaukset osoitteeseen kaitsu@golf.fi

Kysymykset junioritoimikunnille:

Moi kaikki!!

Ensi viikon perjantaina 1.9. nähdään Koski-Golfissa Itä-Suomen Kaupunkiottelun merkeissä! Junnuvastaavien palaverin agendassa toimintaa ja keskustelua mm. näiden teemojen saralla:

• Draivia Kouluun!
  • puistogolf
  • yleinen asennemuutos
  • missä mennään syksy 2017?
  • golf 2018 -> ?

Etukäteen voit miettiä ja valmistella omaa puheenvuoroa:

• Miten omassa seurassa junnutoiminta kehittynyt ja toiminut?
  • ä olette tehneet toisin?
  • laisia uusia tuulia?
  • ä tulevaisuudessa?
  • Mikä golfyhteisön asenne junnutoimintaa kohtaan?
  • Uusia ideoita?

Jos seurassa Draivia Kouluun! –välineitä, ottakaa mukaan muutama maila ja pallo!! Less talk, more action! Tervetuloa!

Junioriterveisin Sami Halme KosG, mp.0441641044

Tervetuloa! Koski-Golf / Vesa Halme ja pormestari Kaitsu